8 Aralık 2011 Perşembe

HAYAT SADECE KİTAPLAR DEĞİL Kİ CANIIIIIM :)

Bu sabah sevgili Leylak Dalı’nın güzel yazısını okuduktan sonra 2 yeni güzel blog ve nefis olacağını düşündüğüm bir likör tarifine kavuştum J

İlave olarak bu likörü yaptıktan sonra yılbaşına bunu içerek girmeyi önerdiklerini…Fikre bayıldım.

Ben de bu üç tatlı hanımın başlattığı zincire dahil olmak için akşam eve geldiğimde, portakalları deldim, kahve çekirdeklerini bu deliklere tıktım şeker ve votkayı üzerlerine boca ettim,odamın derinliklerine gömmeden önce de fotoğrafladım J




Sizler de denemek ister iseniz üç anlatımdan portakallı kahveli likör yazılarına buyurabilirsiniz.

Leylakcığımın yazısı için buraya tık

Beste’nin Naneleri yazısı için buraya tık

Bir tek aşk’ın yazısı için buraya tık

Keyifle içmeler…. J

4 yorum:

  1. Merhabalar,
    Blogunuza ilk defa geliyorum. Sevgili Leylak dalı'ının blogunun kenarında şu portakala batmış kahve çekirdeklerini görünce dayanamadım uğradım. Beste'nin nanelerinde görmüştüm ama herhalde reklamın da ilkesi budur, birden fazla yerde görünce şimdi ben de yapmak istedim. Hala tam kararlı değilim ama yapacak gibiyim. Bir akım doğuyor sanki :D Üç hafta sonra bu civarın tüm bloggerları zil zurna sarhoş olacağız galiba. Ve katılıyorum: hayatta kitaptan başka zevkler de var. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Oh oh, yakında Yeşilay'dan uyarı alacağız, BTÜK alkollü blogları kapatacak:))) Çok yaşa sen Nanem Şekerim, benim karışım şimdiden mis kokmaya başladı. "Ne Yazdı" kardeş bence hiç düşünme karış Yeni Yıl Likör Şenliğine. Nanem doğru söylemiş, ben de katılıyorum; hayatta kitaplardan başka zevkler de var:))

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel! Kahveli portakal likörü hareketimiz yayılıyor! Elinize sağlık. Hep birlikte çın çın yapacağımız arkadaşlar çoğaldı. Birer fotoğraf çekip paylaşırız bloglarımızda.
    Ayrıca benim bloguma da hoşgeldiniz. Ben de sizin blogunuzu izlemeye alıyorum artık.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili blog arkadaşlarım, itiraf ediyorum uzun zamandır hiç bu kadar keyifli bir etkinliğe katılmadım :)

    Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil