22 Temmuz 2012 Pazar

BU EGOLARI ŞİŞİRSEK DE Mİ SAKLASAK?






Kitabın Arka Kapak Yazısı
·        
Mükemmel bir ilişki,

Mükemmel iş,

Mükemmel kazanç,

Mükemmel dostluklar,

Mükemmel aile ilişkileri,

Mükemmel bir hayat,

Aslında yoktur...

Varolan ilişkinize, işinize, kazancınıza, dostluklarınıza, aile ilişkilerinize, hayatınıza mükemmel bir bakış açısı vardır.

Biz bu kitapta, 'kendi mükemmel' bakış açımızı paylaşıyoruz sizlerle. Bizim hayatımızı, tek kelimeyle, mükemmel hale getiren bakış açımızı.

Hangilerine inanacağınız, hangilerini uygulayacağınız, hangilerine sırtınızı döneceğiniz, tamamen size kalmış.

Teorilerden uzak, sadece yaşanmışlıkların paylaşıldığı yolculuğumuza, sizleri de davet ediyoruz.

Hoşgeldiniz.

Aykut & Esra

Okur Yazar Nane Şekeri kitap hakkında der ki…

4 aylık kitap almama diyetime başlarken bir istisna yapacağımı ve kendime doğum günü hediyesi olarak Aykut Oğut ve Esra Banguoğlu Oğut’un yeni çıkan kitabını alacağımı söylemiştim.

Sözümü tuttum ve kitabı aldım, hemencik okuyup bitirdim.

Aykut ve Esra’ya gelen sorular üzerinden çekim yasası,kişinin kendi gerçekliğini yaratması …gibi konular güzel güzel anlatılmış.

Kitapta aynı soruyu hem Esra hem de Aykut kendi bakış açıları ile ayrı ayrı yanıtlıyorlar.Bu şekilde farklı baktıkları ya da hemfikir oldukları noktaları da görebiliyorsunuz.

 Her kitabını okuduğumda Aykut Oğut’un anlatım tarzını ne kadar çok sevdiğimi hep yazdım burada.Bu kez Esra Oğut’un da anlatımı ile tanıştım.Şöyle söyleyeyim.Harika!Direk nokta vuruşlu,net ve yalın.Çok beğendim.Bence kendisi de ayrı bir kitap çıkarmalı.Koşa koşa gider alırım.

Kitaplar bir seri şeklinde olmasa da çıkış sırası ile okumak konunun bütününü takip edebilmek için bence daha faideli olacaktır.

Kitabı okurken kendimi o kadar iyi hissettim ki köprüdeki çalışmalara bağlı trafik çilesini bile umursamadım J

İlgilenenlere

Keyifle okumalar….



6 yorum:

  1. çok duydum bu aralar bu kitabı. bir kaç kitabına göz attım beğenmiştim ta ki internette saba tümer in programını izleyene kadar. kendiyle barışık sandığım aykut oğuz eşi daha çok konuştu diye kompleks yapıp sinirlendi. sonra da çok aşığız biz die elele tutuşup yapmacık pozlar verdiler. ha bir de internet sitesi de paralıymış onu da sevmedim:) ama eşi gerçekten güzel konuştu programda

    YanıtlaSil
  2. dediğin programı izlemedim.ama kitaplarında hep söylüyor kendisinin gelişim konudaki yolculuğunu devam ettiğini.
    ayra şehrine benim de üyeliğim var.sunulan bilgilerin seçeneğine göre ücretli olanı da var olmayanı da.ben ücretsiz ebülten üyesiyim.egzersizler,kısa dersler falan var sitede.bunlar ücretli. bana kalırsa bunların ücretli olması normal.workshop gibi .

    YanıtlaSil
  3. Aykut yıllardır benim yaşam rehberim gibidir, çok severim O'nun yazım tarzını,olaylara bakış açısını... Benim yaşam felsefemde emeğe çoktur, kitapları ile, Ayraşehrindeki videoları ile... Henüz tanışmasak da yıllardır tanışıyor gibiyim (:
    "BEŞS" şimdilerde benim de okuduğum bir kitap, ne güzel yazmışlar değil mi (; Hatta ben de yarın yayımlanacak yazımda yazdım kitabı, güzel tesadüf (;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miss Marmelat, ne güzel tesadüf aynı konuda yakın zamanda yazı yazmamız :) senin kitap hakkındaki yorumlarını da merak ediyorum :)

      Sil
  4. Aslında sevmem bu ikiliyi mesleğimi çaldıkları için...
    Ama yine de emek vermiş, yazmışlar... :)

    YanıtlaSil